Specialisten

Van Bruggen Adviesgroep Tiel: Altijd het beste nieuwbouwadvies!

Als u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning of net een gesprek heeft gehad bij een makelaar, dan is de kans groot dat u veel vragen heeft. Is ons plan wel haalbaar, wat worden de uitgaven per maand, hoe zit het met de verkoop van onze bestaande woning, welke risico’s zijn er, met welke kosten dienen we rekening te houden, hoe zit het met de renteaftrek, hoeveel kunnen we lenen? Allemaal vragen waar de adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep in Tiel het antwoord op hebben.

Van Bruggen Adviesgroep Tiel wordt vertegenwoordigd door de heer Ing. H. de Vries. Hij werkt samen met financieel adviseurs Marcel en Tom van Gammeren. Deze adviseurs zijn 100 % onafhankelijk, leveren altijd maatwerk en zetten hun ruime werkervaring voor u in. Dat is toch wat iedere nieuwbouwklant wenst?

Financieel advies van A tot Z

Wanneer u een belangrijke, financiële beslissing te nemen heeft, kunt u terecht bij een van de genoemde adviseurs. Van Bruggen Adviesgroep Tiel biedt een totaalpakket aan financieel advies. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er vooral geluisterd naar uw persoonlijke verhaal en financiële wensen. Door het stellen van de juiste vragen wordt een zo compleet mogelijk beeld geschetst waarmee de betreffende adviseur aan de slag gaat. Er wordt altijd maatwerk geleverd, of het nu om een verzekering gaat of om een hypotheek. Vraag bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden die er zijn als u nog niet weet welke bouwkavel u uiteindelijk kunt gaan kopen. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat er meerdere offertes aangevraagd moeten worden. En dat is voordelig als de rente mocht gaan stijgen.

Ruime keus uit hypotheekaanbieders

Van Bruggen Adviesgroep heeft de mogelijkheid om te selecteren uit het aanbod van nagenoeg alle aanbieders van hypotheken. Hierdoor kan er echt een onafhankelijk advies worden aangedragen. Dat betekent voor u als klant doorgaans het voordeel van een lagere hypotheek rente.

Snel en adequaat

Over het algemeen kan uw hypotheek binnen twee weken geregeld zijn. En dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Op Klantenvertellen.nl bevestigen klanten die snelle en deskundige afhandeling. De gemiddelde klantscore is maar liefst een 8,4.

Op kantoor of bij u thuis

Van Bruggen Adviesgroep gaat mee met de tijd. Door gedegen marktonderzoek worden er met regelmaat nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd. Omdat men niet altijd tijd vrij kan maken om tijdens kantooruren bij een adviseur langs te gaan, komen de adviseurs indien gewenst bij u thuis. Zelfs in de avonduren.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een financieel adviseur waar duidelijkheid, integriteit en transparantie voorop staat? Neem dan contact op met Van Bruggen Adviesgroep Tiel. De heer De Vries schrijft ook regelmatig voor Nieuwbouw Nederland een column over alles wat er bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komt kijken. U leest zijn colums hier.

Van Bruggen Adviesgroep Tiel
Grotebrugse Grintweg 12A
4005 AH Tiel
0344-695014
tiel@vanbruggen.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.