Redute

Tiel - Tiel
Actueel aanbod

€ 455.000,- tot € 455.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
149 - 149m2
Kaveloppervlak
397 - 397m2
Inhoud
569 - 569m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Imposant langs de Waal, waar deze nieuwe wijk als 'vesting' achter de kade ontstaat en dit is dus ook de inspiratie achter de naam! Want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is straks de hippe variant, de wijk in Tiel genaamd Redute. In deze fase, deelgebied 2, geven we de woningen ook nog een dikke vette +, dus net even meer, Redute+!

+ NET EVEN MEER

Wat die + is? Jij bepaalt! Ga voor duurzaam en kies type 'ready to live extra green in' met maar liefst 12 extra zonnepanelen. Of zie jij jezelf het liefst zo snel mogelijk in de tuin de BBQ aansteken, dan is 'ready to barbecue in' 'm voor jou. Wij zorgen namelijk dat die tuindeuren er in komen en zo'n stoer vlonderterras en schuttingen al voor je zijn aangelegd. Jaloerse blikken gegarandeerd als jij de eerst buurtbarbecue organiseert. Vergeet trouwens niet dat de basis als luxe is. Vloerverwarming, zonnepanelen, sanitair en tegelwerk, en, hoe tof, verdiepingshoge deuren zijn dus altijd all-in! Eigenlijk zouden we moeten zeggen: woon jij straks in Redute++++?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Redute
Koopwoningen
1
Prijs
€ 455.000,- tot € 455.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tiel.

Aanmelden