Burgemeester Meslaan

Tiel - Tiel
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 250.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
419 - 419m2

Over dit project

Bouwkavel te koop!! Bouw uw droomhuis op dit prachtig gelegen kavel in Tiel - Drumpt.

Altijd al een eigen woning willen bouwen of laten bouwen? Dan is dit uw kans!
De impressie van de woning bij de fotopresentatie van de bouwkavel is bedoeld als suggestie. Andere verschijningsvormen behoren ook tot de mogelijkheden.

Aan de meest statige laan van Tiel ligt nog één vrije plek waar u geheel naar eigen smaak en wens uw vrijstaande woning kunt laten realiseren.

Bouwkavel:
Een perceel met vele mogelijkheden! Dit langgerekte perceel (ca. 11 meter breed en ca. 37 meter diep) van 419 m² biedt u vele mogelijkheden om uw vrijstaande woning te bouwen. Bij de gemeente Tiel is er al een goedgekeurd bouwplan voor dit bouwkavel beschikbaar. Wat mag u hier zoal realiseren? Het is hier toegestaan een vrijstaande woning te realiseren van ca. 725 m³ en een garage van ca. 100 m³, de woning mag een klassieke of een moderne woning uitstraling hebben. De mogelijkheden zijn uiteenlopend.

Bouwvlak woning: ca. 7 x 15 meter (breedte x lengte) ;garage naast de woning behoort tot de mogelijkheden.
Nokhoogte: max. 10 meter
Goothoogte: max. 6 meter

Ligging:
Dit bouwkavel ligt in het oude dorp Drumpt dat sinds enkele decennia een wijk van Tiel is. in de nabijheid van het perceel zijn diverse belangrijke voorzieningen te vinden, zoals basisscholen, een winkelcentrum, diverse sportverenigingen en het ziekenhuis.
De Burgemeester Meslaan wordt getypeerd door de vele statige huizen. Diverse woningen en gebouwen in de directe omgeving herinneren nog aan het oude Drumpt, zoals de kerk, oude school en het direct naast het kavel gelegen oude gemeentehuis van Drumpt. Dit gedeelte van de lange Meslaan kenmerkt zich door een variëteit aan woningen, van deftige landhuizen uit de 19e eeuw tot moderne tweekappers uit de 21e eeuw. Kortom een volwassen straat waar u zich van begin af aan thuis zult voelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Burgemeester Meslaan
Koopwoningen
1
Prijs
€ 250.000,- tot € 250.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tiel.

Aanmelden