Burgemeester Meslaan

Tiel - Tiel
Actueel aanbod

€ 589.000,- tot € 589.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
215 - 215m2
Kaveloppervlak
419 - 419m2
Inhoud
610 - 610m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Altijd al willen wonen op de Burgemeester Meslaan in Tiel?
Dan is dit een mooie kans!

Deze nieuw te realiseren vrijstaande woning met garage heeft door zijn karakteristieke uitstraling en inpandige ruimte veel in huis. Naast de mooie rode baksteen, de kenmerkende erker en royale dak-overstekken is de plattegrond van de woning fantastisch!

De woning heeft een opvallend royale maatvoering. De woning is zeven meter breed (binnenmaats 6,32m) en maar liefst 15 meter lang. De woonkamer is opgedeeld in een zitgedeelte en tuingerichte woonkeuken. De kamer -en suite deuren met kenmerkende ingebouwde kasten geven de ruimte net dat beetje extra.

De Burgemeester Meslaan wordt getypeerd door de vele statige huizen. Diverse woningen en gebouwen in de directe omgeving herinneren nog aan het oude Drumpt, zoals de kerk, oude school en het direct naast het kavel gelegen oude gemeentehuis van Drumpt. Dit gedeelte van de lange Meslaan kenmerkt zich door een variëteit aan woningen, van deftige landhuizen uit de 19e eeuw tot moderne tweekappers uit de 21e eeuw. Kortom een volwassen straat waar u zich van begin af aan thuis zult voelen.

De woning is rustig en toch centraal gelegen. Belangrijke voorzieningen zoals het NS-station, het stadscentrum, diverse scholen en sportverenigingen en het ziekenhuis zijn op korte afstand gelegen.


INDELING:
Entree/hal, toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot de separate studeerkamer.
Toegang tot de kamer -en suite met vaste kasten, fraaie erker aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde van de woning. Tevens treft u aan deze zijde een praktische bijkeuken met opstelling CV-installatie en aansluitingen voor het witgoed. Inpandige toegang tot garage.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, royale badkamer met douchegelegenheid en wastafel (optioneel uit te breiden met bijvoorbeeld een ligbad). Separate toiletruimte. Daarnaast treft u op deze verdieping nog een extra ruimte welke in gebruik genomen kan worden als wasruimte, inloopkast of eventueel vierde kleinere slaapkamer.

Zolder
Middels vaste trap bereikbare zolderruimte voorzien van dakraam. Hier kunt u desgewenst nog een extra kamer realiseren.

Ziet u op basis van deze indeling nog persoonlijke optimalisaties? De aannemer is bereid dit met u voordat de bouw start in het plan te implementeren!


ALGEMEEN:

* NIEUWBOUW WONING WELKE NOG GEREALISEERD MOET WORDEN;
* Inspraak in de indeling en uitvoering nog ten dele mogelijk;
* Karakteristieke uitstraling, met fraaie overstekken en erker;
* Goede doordachte indeling met werkkamer, 4 slaapkamers en tuingerichte woonkeuken;
* Inpandig bereikbare garage voorzien van elektra;
* Vloerverwarming aanwezig;
* Geheel geïsoleerd en reeds voorzien van zonnepanelen;
* Diepe achtertuin (ca. 18m), nog aan te leggen;
* Gelegen op een zeer gewilde locatie in Tiel;

Is uw interesse gewekt? U kunt een afspraak maken via ons kantoor om samen met een van onze makelaars nader naar deze fantastische nieuwbouwwoning te kijken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Burgemeester Meslaan
Start verkoop
2020
Start verhuur
2020
Realisatie
2020
Koopwoningen
1
Prijs
€ 589.000,- tot € 589.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tiel.

Aanmelden