Kop van Waal Exclusief - 10 Dijkwoningen

Tiel
Actueel aanbod

€ 765.000,- tot € 765.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
220 - 220m2
Kaveloppervlak
595 - 595m2
Inhoud
737 - 737m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Deze prachtige, kwalitatief hoogstaande en energiezuinige Dijkwoningen zijn gelegen in de gebiedsontwikkeling Kop van Waal te Tiel. De Dijkwoningen hebben een prachtig weids uitzicht over het natuurgebied de Uiterwaarde de Waal en de gelijknamige rivier. De natuur is hier letterlijk naast de deur.
De uiterwaarden zijn een buitendijks natuurgebied. Hierdoor is er zekerheid dat het uitzicht weids blijft. Qua architectuur is aan de woningen een luxe uitstraling meegegeven en hebben zoveel mogelijk verblijfsruimtes uitzicht gekregen over het prachtige natuurgebied. In het ontwerp zijn natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen gebruikt om het aan te laten sluiten bij de sfeer en het karakter van de omgeving.

De verkoop is 10 november jl. gestart. De inschrijving is op 19 november jl. gesloten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kop van Waal Exclusief - 10 Dijkwoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 765.000,- tot € 765.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tiel.

Aanmelden