Lingedijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Tiel - Tiel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT
Aan de Lingedijk, een van de mooiste straten van Tiel, ontwikkelen Zondag Ontwikkeling en KlokGroep een bijzonder nieuwbouwproject. Direct naast het centraal station van Tiel, grenzend aan de zeer geliefde Oranjewijk, komen 5 riante stadswoningen en 59 appartementen. Hier woon je midden in de karakteristieke Hanzestad, tussen de rivieren in het centrum van de Betuwe.

41 van de 59 appartementen worden aangeboden in de vrije sector huur. De overige appartementen zijn bestemd als sociale huurwoningen. De stadswoningen zijn bestemd voor verkoop. Voor het eind van 2019 start de verkoop, waarna in 2020 de bouw start. De realisatie duurt ongeveer een jaar. Vanaf medio 2021 kun jij in je droomhuis wonen.

DE LOCATIE
Aan de Lingedijk woon je midden in een gezellige en karakteristieke stad, en ook centraal in het land. Met de fiets bestrijk je vanuit je woning binnen 10 minuten de hele stad, waar je alle voorzieningen vindt die een mens nodig heeft.

Andere delen van het land bereik je gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer. Binnen 5 minuten ben je al op de A15, de snelwegverbinding tussen de A27 en de A2. Naar Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen is het maar ongeveer een halfuurtje rijden. Liever met de trein op pad? Dan loop je gewoon naar het station, want daar woon je praktisch naast.

Schrijf je in www.lingedijktiel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lingedijk
Koopwoningen
5
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tiel.

Aanmelden